Mostani bejegyzésünkben Fehér Csillától sajátíthatjátok el a birsalma-csipkebogyólé elkészítését, amely nem csak isteni finom, hanem egészséges is C-vitamin tartalma miatt.
Fermentált finomságaid elkészítéséhez webshopunkból rendelhetsz 2,5L-es literes , 5 literes és 7,5 literes fermentáló üveg edényt.
Fermentált birsalma-csipkebogyólé recept hozzávalói:
- birsalma
- szárított csipkebogyó
- 1 evőkanál méz üvegenként
- 1 db probiotikum kapszula üvegenként
Fermentált birsalma-csipkebogyólé recept elkészítése:
A birsalmákat alaposan megmostam és felkockáztam. A csipkebogyót megmostam, betettem az üvegbe, rádobáltam a birsalmát. Üvegenként 1 nagy evőkanál mézet és 1 db probiotikum kapszulát adtam hozzá, majd felöntöttem felforralt és visszahűtött vízzel.
Szeretnéd Te is kipróbálni a fermentált birsalma-csipkebogyólé receptet?
Kattints ide és rendelj hozzá fermentáló üveget 3 praktikus méretben!