Barion Pixel

Mostani bejegyzésünkben Fehér Csillától sajátíthatjátok el a birsalma-csipkebogyólé elkészítését, amely nem csak isteni finom, hanem egészséges is C-vitamin tartalma miatt.

Fermentált finomságaid elkészítéséhez webshopunkból rendelhetsz  2,5L-es literes , 5 literes és 7,5 literes fermentáló üveg edényt.

 

Fermentált birsalma-csipkebogyólé recept hozzávalói:

  • birsalma
  • szárított csipkebogyó
  • 1 evőkanál méz üvegenként
  • 1 db probiotikum kapszula üvegenként

 

Fermentált birsalma-csipkebogyólé recept elkészítése:

 

A birsalmákat alaposan megmostam és felkockáztam. A csipkebogyót megmostam, betettem az üvegbe, rádobáltam a birsalmát. Üvegenként 1 nagy evőkanál mézet és 1 db probiotikum kapszulát adtam hozzá, majd felöntöttem felforralt és visszahűtött vízzel.

 

Szeretnéd Te is kipróbálni a fermentált birsalma-csipkebogyólé receptet?

Kattints ide és rendelj hozzá fermentáló üveget 3 praktikus méretben!