Barion Pixel

Fermentált Konyha – Király Ágnes és Horváth Judit receptkönyve erjesztett alapanyagokból

7500 Ft

Csak 5 maradt készleten (utánrendelhető)

Kategória:

Leírás

Tudtad, hogy a fermentálás technikájával nem csak savanyúság készíthető? Király Ági és Horváth Judit a fermentálás egy teljesen új világát mutatja meg a Fermentált Konyha című könyvükben. Több, mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült finom, egészséges recept került a könyvbe a reggelitől a vacsoráig. Finom, egészséges. Természetesen a fermentálás alapjait is megismerheti az, aki még csak most ismerkedik a témával.

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fermentált Konyha – Király Ágnes és Horváth Judit receptkönyve erjesztett alapanyagokból” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük