Barion Pixel

Egyszerűen Fermentálj – Király Ágnes fantasztikus könyve a házierjesztésről (Újra Rendelhető)

8500 Ft

Készletről rendelhető

Ha csak egy könyvet szeretnél venni a Fermentálásról, akkor ez legyen az!

Ma Magyarországon kapható a fermentálásról szóló legátfogóbb könyv, melyben őseink hagyományos élelmiszer tartósítási módszereit a modern tudományt segítségül hívva mutatja be.

A szerző a fermentálás legelismertebb hazai szaktekintélye.  A Fermentor Műhely tulajdonosa, Fermentor blog szerzője, a Fermentálás, tippek, trükkök receptek facebook csoport alapítója.

Régóta várt munkája ez a könyv.

A címében szereplő tippek, trükkök, recepteken túl információt kapsz arról is

  • miért jó neked a fermentálás
  • hogyan, miknek a segítségével zajlik az erjedés
  • mivel fermentálj

A könyvből megtanulhatod, hogyan legyen tökéletes kovászos uborkád, mitől lesz roppanós a savanyúkáposzta, hogyan készíts probiotikus üdítőitalt, vagy házi ecetet különböző gyümölcsökből. De segítséget kapsz mentes kovász neveléshez, és az azzal készülő kenyér sütéséhez is kapsz receptet. De olyan távoli országok fermentált savanyúság receptjeit is megtalálod mint a koreai kimchi, vagy az észak-afrikai marokkói citrom.

Mindezt ahogyan a könyv címe is utal rá, EGYSZERŰEN

Csak 9 maradt készleten (utánrendelhető)

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyszerűen Fermentálj – Király Ágnes fantasztikus könyve a házierjesztésről (Újra Rendelhető)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük